Penne cu legume mexicane si mezeluri

de vero_closca in Penne, 18 Mai 2010 | 9446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste(eu am folosit penne)
  • 1 pachet amestec de legume mexicane
  • 250g mezel(eu am folosit salam de casa)
  • 100g kaizer
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 rosie mare
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu legume mexicane si mezeluri:

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet.

Salamul si kaizerul se taie cubulete si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei,apoi se adauga si usturoiul tocat marunt si amestecul de legume mexicane. Se calesc pana se inmoaie legumele apoi se adauga si rosia taiata cubulete,sare,piper si oregano dupa gust si se mai calesc cam 5minute.se amesteca cu pastele si se servesc.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu legume mexicane si mezeluri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

18.05.2010, 18:12

nu v-am mai spus ca si in bucatarie e primavara?......................

nadina73 1

18.05.2010, 20:44

foarte bine arata,medi pe unde umbli ,pe ela unde ai lasat-o?

Corinuta 1

21.05.2010, 10:28

Am facut ieri si am mancat doua portii,nu doar arata bine ci e si foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste integrale cu legume